Tyre&Auto Southbourne Group Review: Hvorfor eksos Matter

Ikke på noe tidspunkt i historien av menneskelig sivilisasjon har vi lidd mer respiratoriske sykdommer enn da vi begynte å bruke forbrenningsmotoren ved starten av den industrielle revolusjon. I dag har nivåene av forurensning i store byer rundt om i verden nådde ekstreme nivåer. Tenk på slike byer som LA, Mexico, Bangkok og Beijing, og du kan forestille de tusenvis av mennesker som kveles under røyk utvist av millioner av biler i atmosfæren.

Med innføringen av alternative energikilder for å drive biler, derimot, begynner vi å takle denne voksende trussel mot menneskers helse. I mellomtiden har nye teknikker blitt utviklet for å minimere effekten av eksos fra forbrenningsmotorer.

Her er noen måter som riktig eksoskontroll kan hjelpe:

1. Reduser støynivå

En profesjonell bil service selskap kan gi reduksjon av støy (som er en form for forurensning) gjennom riktig prosjektering og installasjon av et eksosrør system. En ødelagt eksosrøret, et resultat av ulykker eller feil vare, kan øke støynivået. Øyeblikkelig reparasjon er nødvendig.

2. Direkte eksos vekk fra passasjerene

Den eksos fra en bil er laget for å bli rettet bort passasjerene; derfor er det på tampen av bilen eller hevet høyt opp for å lette rømning i atmosfæren. Enhver tilstopping eller lekkasjer vil føre eksosen å gå inn gjennom vinduer eller hullene i kabinettet. Bestemme denne tilsynelatende mindre ennå usunn skyld kan hjelpe eiere oppleve en mer komfortabel tur.

3. Forbedre motorytelse

En defekt eksosrøret reduserer evnen av motoren for å maksimere dens brennende evne, således avtagende sin kraft og ytelse. Faktisk er en stor prosentandel av en motor kraft tapt på grunn av ineffektiv deponering av avfallsgasser som følge av forbrenningsprosessen. Tenk på en persons bihulebetennelse som hindrer en fra å puste ut karbondioksid fra lungene. Hva vi utvise er like viktig som hva vi tar i. Så det er med en bil.

4. Forbedrer drivstofforbruk

Med riktig brenning, blir forbruket mer effektiv. Det betyr også å maksimere dine penger brukt på bensin. En defekt eksosanlegg reduserer kjørelengde du får ut av en liter bensin du kjøper.

Kort sagt, ikke bare har vi forurenser atmosfæren med en defekt eksosrøret system, er vi praktisk talt brenner penger som nesten rømmer fra våre lommer og går våres lungene i form av giftige gasser og svart sot. Kontrollere mengden og kvaliteten av eksos er hver persons ansvar å opprettholde et sunt miljø.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s